Anna Nilsson

Söndag

Då var vi tillbaka på min ish-favorit dag på veckan, söndag. Mys dag. Skall bara ordnas inför veckan. Vad som sker denna vecka är hittills inte helt avgjort. Blir lite spontana besök, bland annat ut till H-näs för att träffa mina tjejer.

Helgen har varit mysig och vilket fantastiskt vår väder det bjöds på igår. Vi var iväg på nyfödd-fotografering igår hos en fotograf som heter Amanda. Hon har en Facebook-sida och så som jag tänkte tipsa om i ett inlägg sedan när vi har fått hem bilderna.

Vi tog majoriteten bilder på endast Mathèo sedan några på oss, the family.

Efter det gjorde vi handling inför veckan, blöjor etc. Tanken igår var egentligen att vi skulle laga tacos och äta för mycket godis. Istället hamnade vi hemma hos Pappa och Ulle, hur mysigt som helst, kollade Melodifestivalen där och pratade massa skit bara. De kvällarna behövs också. Förutom att umgås med familjen så hade de massor av fina presenter. Ulle hade dels varit på Ullared och Pappa ville handla själv till M, så han hade köpt Bamse-blöjor och så, och en liten hammare (i papp).

M har ett stort ansvar på sina axlar redan som liten, pappa ser han som sista chansen att driva vidare firman ”Nilssons snickeri”, haha.

Väl hemma tog vi med oss pizza från Cleopatra som för övrigt är den enda pizzerian i Helsingborg som är öppen fram till midnatt, kanon när man på tok för sent en afton inser att man ej ätit. T påminde förvisso hela kvällen hur hungrig han var men pappa ville inte släppa ifrån sig M så vi stannade och ignorerade T’s rop på mat, haha, jobbig wifey.

Idag kommer svärmor hit en sväng, blir nog bara middag och bebismys, ladda upp lite farmor-energi inför veckan.

Igår blev Mathèo 1 månad, tänkte direkt tillbaka på förlossningen och hur mycket jag älskade att ”föda” barn, själva krysrarbete etc. Så jävla häftigt.  Avundsjuka på alla de som strax skall föda. Det bästa och häftigaste jag gjort i mitt liv, föda fram mitt eget barn. OMG!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats