Anna Nilsson

Svar på frågestund

Hej, alla fina!

Normalt sett arbetar jag inte med blogg på helger, men då jag har ett pågående samarbete under denna helgen så kan jag även kika in här.
Jag tänkte faktiskt göra ett inlägg kring det också, mitt val att inte arbeta lördagar/söndagar. Men först svar på era frågor! Kul med ett så stort deltagande i bloggen gällande frågestunden, då blir det givetvis roligare att fortsätta.

 1. Har du några mål med din blogg?
  Svar: Ja, jag stora mål med bloggen men även mindre. Så kallade delmål, anledningen till att jag även har delmål är för att inte tappa motivationen på vägen. Ett av mina delmål har jag klarat, det har varit att stanna på vimedbarns-topplista mer än en månad, så det blev jag glad när jag klarade första gången. Övriga delmål är att ha nått 20.000 unika besökare in total och jag är ALLDELES strax där så det ser jag framemot att kunna checka av. Men i stort är mitt mål att kunna komma så långt med bloggen att M endast behöver vara på dagis 2 dagar i veckan, så jag har ungefär 7 månader på mig, haha. Målet är att kunna arbeta så pass med detta att M och jag kan vara hemma tillsammans när han växer upp, jag fasar för att behöva ha mitt barn på dagis mån-fre 7-16, sedan förstår jag att vissa behöver göra det upplägget, men för mig är det lite av en mardröm. Det är inget jag vill. Så det stora målet just nu är att fortsätta utveckla bloggen i en ganska så rask takt så att vi kan mysa hemma, jag och M. 
 2. Hur länge har du bloggat?
  Svar: Ja, jag har egentligen bloggat alltid. Jag startade min första blogg när jag var 14 tror jag, vilket är ganska tidigt med tanke på att ”blogg” inte hade blivit så stort då. Sedan har jag väl aldrig lyckats så bra med min blogg som nu, det är antagligen lite för att man inte varit införstådd med vilket arbete, energi och tid som krävs. Sedan har jag heller aldrig nishat min blogg. Nu är min blogg min, min blogg finns inte någon annanstans. Jag tror ärligt att specifikt kategorin ”tankar & reflektioner” attraherar de flesta läsare och får de att komma tillbaka. Mellan mina bloggar har jag alltid skrivit dagbok för det är viktigt för mig. Ibland läser jag dagböcker från 4-5 år sedan, haha, helt otroligt vad livet och en själv förändras. Underbart att läsa.
 3. Tog ni reda på könet när du väntade Mathèo?
  Svar: Ja, vi pratade om detta även innan vi började ”försöka” och sedan åter när vi fick veta att vi väntade barn och från start var vi enade i att vi ville veta. Det gjorde hela situationen mer verklig för oss. Jag ångrar absolut inte att vi tog reda på det, för det var ett sådant stort ögonblick. Båda blev rörda och efter det så visste vi ju att vi väntade vår son. Stort, verkligen.
 4. Hade du en ”bra” förlossning utan komplikationer?
  Svar: Alltså ärligt talat, en lättare förlossning kunde jag inte haft. Själva förarbetet var absolut drygt, när man väntade på att få krysta, det var skitjobbigt antagligen för att vi var inlagda vid det tillfället. Men från 7cm till 10cm så gick det fruktansvärt snabbt och själva förlossningen tog 13 minuter, så det var en dröm förlossning. Jag tog 3 krystvärkar sedan var det klart. Haha, jag var fortfarande chockad efteråt hur snabbt det gick och hur bra allt kändes. När han landade på bröstet, en känsla man aldrig glömmer. Åh!! Vill bara ha fler nu när jag skriver om det haha.
 5. Hade ni planerat ett tjejnamn om det skulle bli en tjej?
  Svar: Ja, vi har våra barn till barnen klara. Även tjejnamn, däremot så går vi ut med det, för det misstaget gjorde vi med Mathèo. Vi är givetvis glada att så många tycker namnet är fint, men när människor man känner rätt väl säger att det ALLTID planerat att ha det namnet blir man bara frustrerad. Hatar sådant. Så tjejnamnet går vi inte ut med såvida vi inte väntar vår dotter.
 6. Hur lång är du?
  Svar: Haha, nästan så man borde skriva ”jag är 160 cm kort”, haha. Jag är alltså 160cm ”kort/lång”. 
 7. Vilka bloggar följer du dagligen?
  Svar: De bloggar jag dagligen läser är:
  Isabella Löwengrip
  Nadja Mayr
  Paula Uribe
  Sanna Nilsson
  Sandra Fagerberg
  Gabriella Joss
 8. Vill du skaffa fler barn?
  Svar: Ja, får jag bestämma skall vi ha 3 (max 4), haha. Kanske en liten pjodd på slutet när de övriga 3 börjar bli äldre, men 3 är i alla fall givet och där är vi nog faktiskt överens. Sedan hur tätt är VÄLDIGT OKLART, haha. Så det får vi lämna till ödet helt enkelt. 
 9. Din största önskan just nu?
  Min största önskan just nu är att M skall få vara frisk och följa sin utveckling. 
  Sedan är faktiskt en största önskan också att T skall få ledigt i September så vi kan bege oss till varmare breddgrader.
 10. Om du hade fått resa utomlands vart hade du rest? 
  Svar: Ja, jag vill till så många platser så skriver fler istället. Jag vill till London, NY, Thailand, Dubai och Bosnien. 
 11. Beskriv dig själv med 3 ord: 
  Svar: 1. Driven 2. Omtänksam 3. Energisk
 12. Om du skulle få vara en ålder livet ut, vilken skulle du då valt? 
  Då hade jag valt 65, haha. Så jag hade fått leva hela mitt liv och förhoppningsvis varit blessed med både barn och barnbarn, men få stanna med min familj och man. Bo i Spanien i en kryddvilla och bara leva. Antingen 65 eller 20, när man är 20 får man göra allt, VIKTIGAST SÅ KAN MAN HANDLA PÅ BOOOOLAGET. 20 är också en härlig ålder, eller det var det för mig. Man levde, spontant och för dagen. En underbar ålder.
 13. Vill du ha fler barn?
  Svar: Frågan är besvarad på nr ”8” hehe!
 14. Om ditt barn inte hade fått det namn han fick, vad skulle han då heta eller blev det namnet som ni vetat innan?
  Svar: Ja, till vårt första barn eller rättare sagt, första son var namnet givet. Vad vår eventuellt andra son skall heta är hemligt haha. 
 15. Vad är en bra blogg enligt dig?
  Svar: En bra blogg är en blogg som är äkta och genuin, inte en blogg som bara handlar om senaste sminket eller klädesplaggen, utan en blogg där man kan skriva av sig, våra vara ärlig i med- och motgång. Kunna skriva om sin ärliga åsikt. Våga ”trampa någon på tårna” inte bara skriva det som är mest logiskt eller pleasar flest läsare. Det är inget för mig, då tröttnar jag fort. En bra blogg för mig går inte hand i hand med AMAZING bilder eller STÄNDIG uppdatering, innehållet i sig är viktigast för mig. 
 16. Vad är din högsta dröm just nu?
  Svar: Ja, denna frågan är också redan besvarad på nr ”9”. 
 17. Hur ser en perfekt dag ut enligt dig?
  Svar: En perfekt dag för mig är när min älskade T är ledig med mig, M och Alexia. Då äter vi alltid värsta frukosten med skagenröra och rostbiff på tekaka. Dricker en kopp kaffe i lugn och ro. Sedan går vi ut på långpromenad, sedan åker vi alltid iväg på olika äventyr. De är den perfekta dagen enligt mig och när vi FÖR EN GÅNGS SKULL har fint väder härnere i Skåne.
 18. Vad fick dig att börja blogga?
  Svar: Ja, jag började som sagt blogga tidigt och för mig har detta alltid varit en frizon, här är jag mig själv till 110%, jag håller inte tillbaka på något alls överhuvudtaget och jag står för mina egna åsikter och värderingar så får man valfritt följa med eller inte. Jag skriver av mig, jag har bloggen som mitt ”lugnande” inför kvällen. När jag får sitta och bara skriva av mig så somnar jag bättre för natten. En harmonisk känsla som infinner sig så fort jag tryckt på ”publicera”. 
 19. Vilka bloggar läser du själv?
  Svar: Denna fråga är besvarad på nr ”7”.
 20. Vilken primer rekommenderar du? 
  Svar: Jag rekommenderar primer från Smashbox faktiskt. Den finns här: Primer

Hoppas ni är nöjda med alla svar och stort tack för er medverkan. Ni är bäst.

IMG_5304

Kram så länge,

Anna ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats