Anna Nilsson

Träning efter förlossningen

Nu närmar sig tiden för mig att börja träna. SUCK! Alltså jag har aldrig varit insatt i det för 5 råa öre, verkligen inte, jag gick knappt på lektionerna i skolan. Men det är ju tyvärr en bitter sanning att kroppen är ju sig icke identisk med innan graviditeten. Specifikt kilona är borta men just att låta kroppen hitta tillbaka. Att bli helt identisk är kanske inte möjligt, men det kan både bli bättre än innan graviditeten och jag kan även låta den vara sämre. Låt säga att valet är ganska enkelt. Jag kommer börja hos PT, för mig är det inte ekonomiskt att köpa ett gymkort på exempelvis aktiverum, det kostar ungefär 4.000/år och dels tränar jag inte tillräckligt ofta för det, men även om jag skulle så har jag inte en aning om vad jag gör på gymmet eller vilka redskap som är till vad och så, det är ju inte hållbart kan man säga.

Hade väl brutit ryggen på kuppen eller något i den stilen, så jag. Hur som helst så vill jag gärna ha lite snygga träningskläder då det är ger en matsked motivation. Jag vill verkligen ha allt på denna bilden.

 

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Sport Bh HÄR / 2. Shaker HÄR / 3. Sport Bh HÄR / 4. Tights HÄR / 5. Shaker HÄR / 6. Tights HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats